24 Spørgsmål til Professoren: Rubina Raja og Lone Frank

Når du kender din fortid, kan du forstå din nutid og forme din fremtid. En samtale med professor i klassisk arkæologi Rubina Raja om hendes forskning og vigtigheden af en bred forståelse af vores historie og kulturarv.

2018.06.14 | Astrid Leed Strauss

Date Fri 15 Jun
Time 14:00 14:30
Location Det debatfri telt, Nørregade 35, 3700 Rønne

Det Debatfri Telt

Carlsbergfamilien på Folkemødet

 

Den står på viden, dannelse og stærke fællesskaber snarere end polemik, provokation og polarisering, når Carlsbergfamilien deltager på Folkemødet i Allinge. Billedkunstner Bjørn Nørgaard har til lejligheden skabt et spektakulært telt, der danner ramme om et fyldigt program med samtaler, forskningsoplæg, kunstperformances, morgenkoncerter, workshops og ikke mindst tid og rum til fordybelse og eftertanke.

 

Trukket lidt væk fra havneområdets debatscener har Carlsbergfamilien under Folkemødet i Allinge slået et enormt telt op på den gamle busvendeplads ved Nørregade 35. Det 216 kvadratmeter store telt er samlingspunkt for et program, der udspringer af Carlsbergfamiliens vidtrækkende virke inden for videnskab, kunst og stærke fællesskaber. Ambitionen med Carlsbergfamiliens program er at slå et slag for de klassiske dannelsesidealer; at skabe et rum for refleksion, dialog og indsigt blandt Folkemødets mange og hurtige meninger og diskussioner.

 

Det Debatfri Telt

Folkemødet er et sandt epicenter for Danmarks debatterende offentlighed. Carlsbergfamiliens engagement i Folkemødet ligger i den overbevisning, at den sunde, konstruktive debat altid bør hvile på et fundament af viden og indsigt. Derfor lader vi eksperterne komme til orde i et format, der giver ro til den nysgerrige fordybelse. Invitationen til fordybelse ligger ligeledes i kunsten, som i form af kunstperformance, museumsfagligheder og minikoncerter er massivt til stede i Bjørn Nørgaards telt. Mød blandt andre Mette Bock, Brian Mikkelsen, Søren Pind, Morten Albæk, Christine Buhl Andersen, Rane Willerslev, Lone Frank, Rubina Raja, Rebecca Adler-Nissen, Bjørn Nørgaard, Mikkel Bogh og mange flere. Se det fulde program her: http://www.carlsbergfondet.dk/da/Nyheder/Formidling/Folkemodet

History and archaeology, Lecture/talk