2022

Søren M. Sindbæk, Ny viden om vikingetidens netværkssamfund i Ribe formidles i ny bog og udstilling, Carlsbergfondet, 30 June 2022.

Søren M. Sindbæk, Vikingernes By skriver Ribes historie om, Ugeavisen Ribe, 29 June 2022.

Søren Munch Kristiansen, Politiets kriminalteknikere hjælper arkæologer på 5.000 år gammel offerplads: 'Blod er lidt en våd drøm', DR.dk, 20 June 2022.

Sarah Croix, - Jeg holdt vejret, mens min hånd rystede, og adrenalinen pumpede: I Erritsøs mudder gjorde Eskild sit første fund, Frederecia Dagblad, 14 June 2022.

Jan Kindberg Jacobsen, Cæsar - alle diktatorers fader - Klassisk arkæolog Jan Kindberg Jacobsen24 spørgsmål til professoren, 23 May 2022.

Jan Kindberg Jacobsen, Rom blev bygget på personlighed - Klassisk arkæolog Jan Kindberg Jacobsen, 24 spørgsmål til professoren, 23 May 2022.

Jan Kindberg Jacobsen, Børnegrave, luksusglas og kloaker gravet frem af jorden under Cæsars Forum i Rom, Carlsbergfondet, 18 May 2022.

Jan Kindberg Jacobsen, Danske arkæologer udgraver Roms skjulte fortid - Klassisk arkæolog Jan Kindberg Jacobsen, 24 spørgsmål rejser ud, 16 May 2022.

Søren M. Sindbæk, Vikings shipped walrus ivory from Greenland to Kyiv, ancient skulls show, Science.org, 22 April 2022.

Søren M. Sindbæk, 'Usynlig' vikingerytter fundet af danske arkæologer, Videnskab.dk, 6 April 2022.

Trine A. Hass, Kan det være retfærdigt at slå en tyran ihjel?, Politiken Historie, 7 March 2022.

Rubina Raja, Stjerneforsker: Vi har været agile og omstillingsparate, men det er gået alt, alt for vidt med de konstante krav om forandring, udflytning og alt muligt andet, Politiken, 24 February 2022.

Rubina Raja, The PastCast Episode #2 - Facing the Palmyrenes: exploring life and death in a desert city, The PastCast, 19 January 2022.